אם אתם מחובבי ארוחות הבוקר העשירות והמשביעות – המתכון הבא הוא בדיוק עבורכם! הפול מדמס, שמגיע ממצרים, מזכיר במרקמו את החומוס האהוב, ועם תוספות כמו עגבניות, ביצים, בצל ועוד תוכלו להכין לעצמכם ולבני המשפחה שלכם ארוחת בוקר לא שגרתית, צבעונית וטעימה במיוחד.
מקור תמונה:
toriavey
אופן הכנת הפול מודמס:
-
חממו שמן על מחבת גדולה ולהבה בינונית. הכניסו למחבת בצל וטגנו אותו עד שהוא יהפוך לשקוף.
-
הוסיפו למחבת שיני שום צלויות וכמון וטגנו יחד במשך 1 דקה.
-
הוסיפו למחבת פול ומים והביאו את התערובת לרתיחה.
-
הנמיכו את הלהבה לבינונית, תבלו במלח ופלפל, כסו את המחבת ובשלו את התערובת במשך 10 דקות.
-
הסירו את המכסה והמשיכו לבשל עד שמרבית הנוזלים יתאדו.
-
העבירו את תערובת הפול לקערה או מעבד מזון, הוסיפו את מיץ הלימון וטחנו עד לקבלת מרקם גס ואחיד. הגישו עם תוספות אהובות ולצד לחם/פיתות.