header

מתכון לפול מודמס

אם אתם מחובבי ארוחות הבוקר העשירות והמשביעות – המתכון הבא הוא בדיוק עבורכם! הפול מדמס, שמגיע ממצרים, מזכיר במרקמו את החומוס האהוב, ועם תוספות כמו עגבניות, ביצים, בצל ועוד תוכלו להכין לעצמכם ולבני המשפחה שלכם ארוחת בוקר לא שגרתית, צבעונית וטעימה במיוחד.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפול מודמס מקור תמונה: toriavey
רכיבים לפול מודמס:
פול מבושל - 450 גר' (מקופסת שימורים)
שמן זית - 1 כף
בצל - ½ (קצוץ)
שיני שום - 3 (קלויות, קצוצות)
מים - ½ כוס
מיץ לימון - מ-2 לימונים
כמון - 1 כפית
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הפול מודמס:
  1. חממו שמן על מחבת גדולה ולהבה בינונית. הכניסו למחבת בצל וטגנו אותו עד שהוא יהפוך לשקוף.
  2. הוסיפו למחבת שיני שום צלויות וכמון וטגנו יחד במשך 1 דקה.
  3. הוסיפו למחבת פול ומים והביאו את התערובת לרתיחה.
  4. הנמיכו את הלהבה לבינונית, תבלו במלח ופלפל, כסו את המחבת ובשלו את התערובת במשך 10 דקות.
  5. הסירו את המכסה והמשיכו לבשל עד שמרבית הנוזלים יתאדו.
  6. העבירו את תערובת הפול לקערה או מעבד מזון, הוסיפו את מיץ הלימון וטחנו עד לקבלת מרקם גס ואחיד. הגישו עם תוספות אהובות ולצד לחם/פיתות.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.