header

מתכון לפופקורן עם שמן זית ואבקת מאצ'ה

אם חשבתם להעביר ערב נחמד שכולל צפייה בסרט עם קערה ענקית של פופקורן, כדאי שתכירו את הדרך הטובה ביותר להכנת פופקורן, ואת התיבול הבריא והמיוחד שמופיע בהמשך המתכון.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
רכיבים לפופקורן עם מאצ'ה:
שמן קנולה - 3 כפות (או שמן בוטנים)
אבקת תה מאצ'ה - ⅓ כפית
מלח - ⅔ כפית
שמן זית - מעט
אופן הכנת הפופקורן עם מאצ'ה:
  1. חממו 3 כפות שמן בסיר והכניסו 3-4 גרעיני תירס, כסו את הסיר וחממו את הסיר על אש בינונית.
  2. כאשר הגרעינים מתפצחים, סימן שהשמן בטמפרטורה הנכונה, כ-190° מעלות.
  3. הסירו את הסיר מהאש והוסיפו לו ⅓ כוס גרעיני פופקורן לסיר.
  4. כסו את הסיר והמתינו 30 שניות לפני שתחזירו את הסיר ללהבה (השיטה הזו מאפשרת לכל הגרעינים להתחמם באותה טמפרטורה).
  5. ברגע שהגרעינים יתחילו להתפצח, החזירו את הסיר ללהבה.
  6. שקשקו מעט את הסיר עם מכסה מעט פתוח, עד שצליל הפיצוח נשמע בין דקה לשתיים.
  7. העבירו לקערה גדולה ותבלו עם מעט שמן זית, מלח ואבקת מאצ'ה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.