הלביבות תמימות המראה במתכון שלפניכם אוצרות בתוכן עולם שלם של טעמים שלא ניתן למצוא באף לביבה אחרת. שילוב הטעמים בין תפוחי האדמה, התבלינים והנשק הסודי שהוא הזעפרן יוצרים מנה שתענוג לאכול בשעות הצהריים ושיכולה לשמש גם כארוחת בוקר מיוחדת.
מקור תמונה:
food52
רכיבים ללביבות תפוחי אדמה:
אופן הכנת הלביבות תפוחי אדמה:
-
בקערה בינונית, ערבבו ביצים, אבקת אפייה, אבקת סודה, כורכום, זעפרן, מלח ופלפל לקבלת תערובת אחידה.
-
הכניסו את מחית תפוחי האדמה (היא לא חייבת להיות חלקה) לקערה גדולה, הוסיפו לה את תערובת הביצים וערבבו היטב.
-
חממו שמן על מחבת גדולה ועל להבה בינונית-גבוהה.
-
צרו לביבות מתערובת תפוחי האדמה, הכניסו לשמן החם וטגנו במשך 30 שניות מכל צד, או עד שכל אחד מהם ישחים. הוציאו לצלחת עם נייר סופג והגישו חם.