header

מתכון ללביבות תפוחי אדמה וזעפרן

הלביבות תמימות המראה במתכון שלפניכם אוצרות בתוכן עולם שלם של טעמים שלא ניתן למצוא באף לביבה אחרת. שילוב הטעמים בין תפוחי האדמה, התבלינים והנשק הסודי שהוא הזעפרן יוצרים מנה שתענוג לאכול בשעות הצהריים ושיכולה לשמש גם כארוחת בוקר מיוחדת.

זמן הכנה: 8 דקות
רמת קושי: קל
מתכון ללביבות תפוחי אדמה וזעפרן מקור תמונה: food52
רכיבים ללביבות תפוחי אדמה:
תפוחי אדמה - 675 גר' (מבושלים ומרוסקים)
אבקת אפייה - 2 כפיות
כורכום - ½ כפית
חוטי זעפרן - 1 כפית (כתושים לאבקה)
מלח - 1 כפית
פלפל שחור - 1 כפית
שמן - מעט (לטיגון)
אופן הכנת הלביבות תפוחי אדמה:
  1. בקערה בינונית, ערבבו ביצים, אבקת אפייה, אבקת סודה, כורכום, זעפרן, מלח ופלפל לקבלת תערובת אחידה.
  2. הכניסו את מחית תפוחי האדמה (היא לא חייבת להיות חלקה) לקערה גדולה, הוסיפו לה את תערובת הביצים וערבבו היטב.
  3. חממו שמן על מחבת גדולה ועל להבה בינונית-גבוהה.
  4. צרו לביבות מתערובת תפוחי האדמה, הכניסו לשמן החם וטגנו במשך 30 שניות מכל צד, או עד שכל אחד מהם ישחים. הוציאו לצלחת עם נייר סופג והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.