header

מתכון ללביבות תפוחי אדמה – קל להכנה

אם אתם רוצים להפתיע את הילדים עם ארוחה קלילה וטעימה, נסו את מתכון הלביבות הבא ותוכלו לפנק אותם במעדן של ממש. הלביבות הפשוטות והמשביעות שתכינו יעלו חיוך על פניו של כל אחד שיטעם מהן, ואל תתפלאו אם הם יבקשו תוספות...

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון ללביבות תפוחי אדמה – קל להכנה מקור תמונה: melaniecooks
רכיבים ללביבות תפוחי אדמה:
תפוחי אדמה - 6 (בינוניים)
בצל - 1
קמח לבן - 4 כפות (או קמח ללא גלוטן)
מלח - 1 כפית
פלפל שחור - ¼ כפית
שמן - 4 כפות
אופן הכנת הלביבות תפוחי אדמה:
  1. גררו את תפוחי האדמה במגרדת דרך החורים הגדולים, הכניסו את תפוחי האדמה המגורדים למסננת, לחצו והניחו בצד כ-5 דקות עד להגרת כל הנוזלים מהם.
  2. גררו במגרדת גם את הבצל והעבירו לקערה בינונית. אל תוך הקערה הוסיפו את תפוחי האדמה, מלח, פלפל, ביצים וקמח וערבבו הכל יחד.
  3. חממו מחבת גדולה עם 4 כפות שמן על חום בינוני-גבוה והניחו לשמן להתחמם. כאשר השמן חם אך לא רותח, הניחו כמה קציצות על שטח המחבת וטגנו עד לקבלת גוון חום-זהוב. הפכו צד וטגנו שוב עוד כ-3 דקות או עד להזהבה. עשו כך עם על התערובת. preperation מקור תמונה: melaniecooks
  4. הוציאו את הלביבות מהמחבת בעזרת מרית או שני מזלגות לנייר סופג, סדרו על מגש והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.