אם אתם רוצים להפתיע את הילדים עם ארוחה קלילה וטעימה, נסו את מתכון הלביבות הבא ותוכלו לפנק אותם במעדן של ממש. הלביבות הפשוטות והמשביעות שתכינו יעלו חיוך על פניו של כל אחד שיטעם מהן, ואל תתפלאו אם הם יבקשו תוספות...
מקור תמונה:
melaniecooks
רכיבים ללביבות תפוחי אדמה:
אופן הכנת הלביבות תפוחי אדמה:
-
גררו את תפוחי האדמה במגרדת דרך החורים הגדולים, הכניסו את תפוחי האדמה המגורדים למסננת, לחצו והניחו בצד כ-5 דקות עד להגרת כל הנוזלים מהם.
-
גררו במגרדת גם את הבצל והעבירו לקערה בינונית. אל תוך הקערה הוסיפו את תפוחי האדמה, מלח, פלפל, ביצים וקמח וערבבו הכל יחד.
-
חממו מחבת גדולה עם 4 כפות שמן על חום בינוני-גבוה והניחו לשמן להתחמם. כאשר השמן חם אך לא רותח, הניחו כמה קציצות על שטח המחבת וטגנו עד לקבלת גוון חום-זהוב. הפכו צד וטגנו שוב עוד כ-3 דקות או עד להזהבה. עשו כך עם על התערובת.
מקור תמונה:
melaniecooks
-
הוציאו את הלביבות מהמחבת בעזרת מרית או שני מזלגות לנייר סופג, סדרו על מגש והגישו.