אנחנו נקרא להן סופגניות בננה, למרות שבמטבח המקומי של מלזיה הן נקראות "עוגת צפרדע". אכן השם לא מעורר כל כך תיאבון, אבל אחרי שתראו את הסרטון הבא תשכחו לגמרי מהצפרדע, ויצוץ בכם חשק עז לסופגניות הבננות.
אופן הכנת הסופגניות בננה:
-
מעכו את הבננות בתוך קערה, והוסיפו להן קמח לבן, קמח אורז, אבקת סודה לשתייה ומלח וערבבו היטב. לבסוף הוסיפו סוכר וערבבו שוב.
-
חממו שמן לטיגון עמוק במחבת קטנה, וברגע שהוא חם, העבירו כף גדושה מהתערובת לתוך המחבת וטגנו עד שהיא משיחמה (תוכלו לטגן כמה סופגניות בו זמנית).
-
העבירו את הסופגניות המוכנות לצלחת עם נייר סופג, הניחו בצלחת כף גלידה, הזליפו על הכל סירופ שוקולד וחלב מרוכז ממותק והגישו.