זהו לא הפנקייק המתוק והרגיל שאתם מכירים, אלא מנה שתוכלו להכין לצד כל מנה אחרת שכוללת רוטב, שכן זוהי תוספת נפלאה שתיהנו לטבול בו. הדבר המהנה ביותר במתכון הזה הוא דרך ההכנה שלו, וכשתראו את הסרטון תבינו למה.
אופן הכנת הפנקייק רשת:
-
ערבבו בקערה בינונית את הקמח, המים, חלב הקוקוס, הביצים, המלח והכורכום עד שמתקבלת תערובת חלקה. אם נשארים מעט גושים, תוכלו להעביר את התערובת דרך מסננת.
-
בעזרת סכין חדה צרו 3 חורים במכסה בקבוק הפלסטיק. מלאו את הבקבוק בתערובת שהכנתם.
-
חממו מחבת נון סטיק משומנת קלות על להבה בינונית, הפכו את הבקבוק וזלפו לתוכה במהירות את התערובת בתנועות מעגליות, כך שתיווצר צורה של רשת.
-
טגנו את הפנקייק במשך 1-2 דקות, אין צורך להפוך אותו.
-
הסירו את הפנקייק מהמחבת, קפלו אותו וגלגלו. בתיאבון!