שעועית המאש משמשת להכנה של מגוון מנות אסייתיות, ובמתכון הבא תוכלו לצוות אותה לבשר ולהכין מרק עשיר וטעים במיוחד. עם מספר רכיבים בסיסיים והתיבול הנכון, תקבלו מנה מפתיעה עם מרקמים מגוונים שתוכלו ליהנות ממנה בימי החורף הקרירים וגם בארוחות משפחתיות.
ישנם מתכוני פלוב רבים בקרב יושבי מרכז אסיה, אך זה הבוכרי (אושפלאו) בהחלט יכול לזכות בתואר "מלך הפלוב". עם בשר, אורז, ירקות ושילוב תבלינים מופלא, המתכון הבא לפלוב מהווה ארוחה בפניי עצמה, כך שלא תצטרכו יותר מסלט פשוט לצידו בכל פעם שתכינו אותו.
הלחם הבוכרי הוא הבסיס כמעט לכל ארוחה באוזבקיסטן. הוא נראה כמו בייגלה גדול שבמקום חור כולל חלק מרכזי פריך וקשה, ושאר היקפו הוא רך וטעים מאוד.
את המתכון שלפניכם מכינים בדרך כלל על ידי מילוי של ירקות שונים, אך בגרסה הבאה תוכלו לחסוך זמן רב מפני שלא תצטרכו לעשות זאת! במקום מילוי הירקות, אתם תכינו אותם לצד כדורי בשר קלילים ומתובלים שיחד יצרו מנה בוכרית מסורתית עם טוויסט.
קשה לסרב למאפה חמים שזה עתה יצא מהתנור, במיוחד אם יש לו מילוי מפתיע וטעים במיוחד. המתכון הבא לסמסה בוכרית מסורתית הוא בדיוק המאפה שאתם צריכים כדי לנשנש בארוחת הצהריים או הערב, או פשוט כדי להפתיע את האורחים שלכם עם מאכל טעים שכולם יתאהבו בו.
אם אתם רוצים להגיש לשולחן קינוח מקורי במיוחד – נסו את המתכון הבא לצ'אק צ'אק. הרכיבים הבסיסיים שהוא כולל אשר נמצאים בכל בית יאפשרו לכם להכין קינוח בוכרי מסורתי שיפתיע את כולם ושתוכלו להכין וליהנות ממנו בכל עת.
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: