print header

היתרונות והחסרונות של תחליפי מוצרי חלב

לא קל לעבור מתזונה שהתרגלנו אליה במשך שנים רבות – ואף מילדותנו – אל עבר תזונה בריאה או אקולוגית יותר. אחת הדרכים לעשות זאת היא להחליף מוצרי חלב מסוימים בתחליפים, ולא חסרים כאלה. אך איך יודעים באיזה תחליף לבחור, ובכלל כיצד משתמשים בתחליפים האלה באפייה ובבישול במתכונים שדורשים את מוצרי החלב המקוריים? כדי לענות על כל השאלות האלה הכנו עבורכם את המצגת האינפוגרפית הבאה, שתראה לכם לא רק את היתרונות, אלא גם את החסרונות של כמה מהתחליפים הקיימים למוצרי לחלב.
 
לחצו על התמונות על מנת לצפות בהן בגודל מלא
מידע על תחליפי מוצרי חלב: תחליפים לחלב
מידע על תחליפי מוצרי חלב: תחליפים לחמאה ולגבינה
מידע על תחליפי מוצרי חלב: תחליפים ליוגורט ולגלידה
 
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.