print header

הבסיס לאכילה מודרנית והכרת ה"נורמלי" החדש

בשנים האחרונות אנחנו עדים לתופעה שעברה מהשלויים של החברה למרכז הבמה – מעבר של אינספור אנשים למשטר תזונה מסוג אחר והגבלת סוגי המזון שהם צורכים, אם מתוך מגבלות בריאותיות כאלה ואחרות ואם מתוך אידיאולוגיה. לפתע רבים אינם צורכים מזון שמכיל גלוטן או לקטוז, ואחרים מחליטים שהם דוגלים בתזונה צמחונית, טבעונית, פלאוליתית וכדומה. אם אתם מעוניינים לעבור לתזונה מיוחדת שכזו או אם אתם מארחים אנשים שכאלה לארוחה, חשוב שתדעו מה המגבלות של כל סוג תזונה, אילו מאכלים אינם נכללים במשטר התזונתי המדובר ואילו כן. בעזרת המצגת הבאה תגלו את הכל...
 
לחצו על התמונות על מנת לצפות בהן בגודל מלא
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (2)

02

אהוד

יש הרבה אופנות. מי שלא קיצוני יכול לגוון. לדוגמא המדע כיום חושב שהכי בריא זה לאכול טבעוני עם דגים. כמובן שאפשר לקחת קצת בשר או חלב אם פעם בחודש תהיה בארוחה משפחתית. הרעיון לא להיות קיצוני ולגוון.

הגב

    01

    דניאל לוין

    הכל ניתן לאדם לשימוש אישי ותלוי בו איך הוא ישתמש בזה. כמספר המין האנושי כך מספר הדיעות וכל דאלים גבר.

    הגב
      הצטרף בחינם לשירות
      התכוונת ל:
      בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.