print header

39 תחליפים למרכיבי בישול ואפייה

  כשאנחנו מתכוננים להכין תבשיל או לאפות עוגה, אנו יודעים שניתקל במרכיבים נפוצים מסוימים כמו שמנת מתוקה, קמח או ביצה. אך מה עושים כשלפתע מגלים שאחד המרכיבים האלה חסר בבית או שאין כמות מספקת ממנו בשביל המנה שעליה אנחנו עומלים? בדיוק בשביל זה הרכבנו עבורכם את מדריך תחליפי הבישול והאפייה הבא, שבו תגלו איך ניתן להחליף מרכיבים נפוצים יותר ופחות שאתם עושים בהם שימוש במרכיבים אחרים שיושבים ממש לצדם במקרר או במזווה.
 
לחצו על התמונות על מנת לצפות בהן בגודל מלא
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.