אם יש דבר שכולנו יכולים להסכים עליו זה שאין כמעט אדם בעולם שלא אוהב לעשות על האש ולאכול מאכלים לאחר צלייה, אם זה על מנגל פשוט, על גריל ברביקיו או סתם על מחבת. אף על פי שהדבר הראשון שעולה לראש כשחושבים על מנגל זה בשר צלוי, מי בכלל אמר שחייב לצלות רק מאכלים בשריים על האש? בין אם כמנה עיקרית ובין אם כתוספת - ירקות רבים יכולים להוות פינוק מושלם לא פחות מבשר אחרי ששמים אותם על המנגל, ולא רק לטבעונים ולנמנעים מאכילת בשר, אלא לכולם. אז אתם מוזמנים להכיר אילו ירקות מומלצים ביותר לצלייה, איך להכין אותם וכיצד להפיק מהם את המיטב - הכל בעזרת המדריך הבא.
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: