רוצים לקצר תהליכים ולהקפיא מנות מוכנות מראש לכל השבוע? זה לא בעיה! כל מה שאתם צריכים זה כמה שקיות זיפ-לוק אטומות, סיר לבישול איטי ואת המצרכים הנדרשים לכל מתכון. אחרי זה כמעט כל העבודה שלכם כבר נעשתה, ואתם תצטרכו רק לשים את הרכיבים בסיר ולחכות שהאוכל יהיה מוכן. אפשר אפילו לעשות זאת לילה קודם לכן כך שביום למחרת תהיה לכם ארוחה מוכנה, רק שימו לב שיש עוד כמה מרכיבים שתצטרכו לצוות למנה לאחר ההקפאה.
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: