print header

המדריך השלם לתחליפים בבישול ובאפייה

רוצים להכין מתכון מסוים אך בדיוק גיליתם שאין לכם בבית רכיב שבלעדיו פשוט אין טעם להכין את המנה? אמנם בדרך כלל אפשר ללכת לשכנים ולבקש עזרה עם רכיב כזה או אחר, אך תוכלו גם לקחת מוצרים אחרים שאולי כבר יש לכם בבית ולהשתמש בו במקום מבלי להתפשר על טעם ובמקרים מסוימים אפילו לשדרג אותו. הטריק הוא לדעת במה בדיוק להשתמש ובאיזו כמות כדי להחליף את המרכיב המקורי, ובזה יעזור לכם המדריך הבא. שמרו אותו במועדפים וחזרו אליו בכל פעם שתצטרכו למצוא תחליף לאחד המרכיבים במתכונים שאתם מכינים.
 
לחצו על התמונות על מנת לצפות בהן בגודל מלא
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.