print header

הרצאה מרתקת על חקלאות תאית והאפשרות לאכול בשר שלא מן החי

את המילה חקלאות אנחנו מקשרים לגידולי מזון מסוג מאוד מסוים, בעיקר פירות וירקות, אך מחקרים ופיתוחים מהשנים האחרונות לוקחות אותה לעולם אחר לחלוטין: בשר, אבל לא מחיות! טכנולוגיית "חקלאות תאית" היא תוצר של התקדמויות מדעיות מהפכניות המאפשרות אכילת בשר מבלי לגרום להשלכות השליליות של גידול בשר תעשייתי עם הסביבה, המשאבים של כדור הארץ וכמובן לחיות עצמן. מי שתסביר לכם על העתיד המבטיח הזה היא איישה דיטר, חוקרת פורצת דרך בתחום החקלאות התאית. היא מסבירה לעומק על הסיבות לכך שחשוב לעשות שינוי באופן צריכת הבשר שלנו מסיבות רבות ועל הפוטנציאל המדהים של שיטת הגידול שאולי תהיה אחראית בעתיד על רוב המזון שאנחנו אוכלים.

הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.