הלביבות תמימות המראה במתכון שלפניכם אוצרות בתוכן עולם שלם של טעמים שלא ניתן למצוא באף לביבה אחרת. שילוב הטעמים בין תפוחי האדמה, התבלינים והנשק הסודי שהוא הזעפרן יוצרים מנה שתענוג לאכול בשעות הצהריים ושיכולה לשמש גם כארוחת בוקר מיוחדת.
טעמו הנפלא של התבשיל שלפניכם נובע מהשילוב בין הבצל המקורמל, החצילים הרכים, העגבניות האדמוניות וכמובן התבלינים שלא ניתן להתעלם מהם. הכינו את המתכון המיוחד הזה לארוחות שבת בהן מגיעים אורחים, או פשוט כשמתחשק לכם לאכול משהו טעים לצד הלחם או האורז.
אם אתם רוצים לשדרג את מתכוני הדגים המסורתיים שלכם, הגעתם למקום הנכון! המתכון המיוחד הבא לדג במילוי תבלינים, שקדים ורוטב רימונים ימלא את ביתכם בניחוחות נפלאים וירשים את האורחים שיזכו לטעימה קטנה מפרס כאן בישראל.
אורז עם תפוחי אדמה לא מהווה את מנת האורז היחידה במטבח הפרסי, כפי שתראו במתכון המיוחד שלפניכם. אם אתם רוצים להגיש וליהנות ממנת אורז מיוחדת שתלכוד את העין ותגרה את בלוטות הטעם, נסו להכין אותה בגרסה הפרסית והחגיגית הבאה שלא תשאיר אף אחד אדיש למראה שלה.
אם יש תכונה בולטת אחת במטבח הפרסי אז היא השימוש המדויק בעשבי תיבול ותבלינים במגוון מנות שחייבים לנסות. המתכון הבא לכופתאות בשר בניחוח נענע ועשבי תיבול מוכיח זאת בצורה נפלאה, ואתם תתאהבו בתבשיל הנפלא הזה בכל נגיסה מחדש, וכך גם כל מי שיטעם ממנו.
אם אתם מחפשים סיום מתוק ומיוחד לארוחה – נסו את המתכון הבא ל"עוגת אהבה פרסית". העוגה מלאת הניחוחות והטעמים הזו מחביאה בתוכה תבלינים שלא ניתן למצוא במתכוני קינוחים אחרים, והיא תבטיח לכם סיום נפלא לכל אירוח שיגרום לכולם לבקש תוספת.
מקור תמונה ראשית: V
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: