אנו עובדים שעות ארוכות במטבח, ובסופו של דבר חלק גדול מהאוכל הופך לשאריות שנזרקות לפח. במקום למהר ולזרוק את השאריות, ניתן ללמוד להשתמש בהן בצורה חכמה, ולהכין מהן מנות חדשות, חסכוניות ובעיקר טעימות. נסו את 6 המתכונים הבאים ושנו את הדרך בה אתם מבשלים!
איכשהו תמיד נשארות כמה פרוסות לחם יבשות בסוף השקית, אותן אנחנו פשוט זורקים לפח. עם המתכון הנהדר שלפניכם תוכלו להכין קרוטונים טעימים ופריכים מהלחם היבש.
כשהפירות כבר הופכים לבשלים ורכים מדי ואף אחד לא הולל לגעת בהם יותר. תוכלו להעזר במתכון שלפניכם ולהכין פירות יבשים משלכם, עם טעמים שאי אפשר לקנות בחנות!
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: