איכשהו תמיד נשארות כמה פרוסות לחם יבשות בסוף השקית, אותן אנחנו פשוט זורקים לפח. עם המתכון הנהדר שלפניכם תוכלו להכין קרוטונים טעימים ופריכים מהלחם היבש.
אופן הכנת הקרוטונים:
-
חממו תנור מראש לחום של 200° מעלות.
-
חתכו את הלחם לקוביות בגודל המתאים לטעמכם וסדרו אותן על נייר אפייה בתבנית גדולה.
-
זלפו מעל קוביות הלחם מעט שמן זית, ותבלו אותן לפי טעמכם.
-
הכניסו את הלחם לתנור למשך 15 דקות, או עד שהקרוטונים מגיעים לרמת הפריכות הרצויה לכם.
מקור: שושנה מאיר