header

מתכון ללחם קינמון ותפוח

מאפים עם תפוחים תמיד מתקבלים בברכה, ועם המתכון שלפניכם תוכלו להכין לחם קינמון עם הפירות האהובים שימלא את ביתכם בניחוחות משכרים ובאווירה סתווית נפלאה.

זמן הכנה: 12 דקות
רמת קושי: קל
מתכון ללחם קינמון ותפוח
רכיבים ללחם קינמון ותפוח:
קמח - ½1 כוסות
סודה לשתיה - 1 כפית
מלח - ½ כפית
קינמון - 2 כפיות
ציפורן - ¼ כפית
ביצים - 2 (גדולות)
שמן קנולה - ¼ כוס
רסק תפוחים - ¼ כוס
תמצית וניל - 1 כפית
סוכר - 1 כוס
תפוחים - 2 כוסות (ירוקים, קצוצים ללא קליפה)
סוכר חום - 2 כפות (לציפוי)
סוכר לבן - 1 כף (לציפוי)
קינמון - 1 כפית
אופן הכנת הלחם קינמון ותפוח:
  1. חממו את התנור ל-180° מעלות ושמנו תבנית מלבן עמוקה (22 ס"מ).
  2. ערבבו בקערה בינונית קמח, סודה לשתייה, מלח, קינמון וציפורן.
  3. ערבלו בעזרת מיקסר במהירות בינונית את הביצים. הוסיפו שמן, רסק תפוחים ותמצית וניל עד לקבלת תערובת אחידה. לאחר מכן הוסיפו בהדרגה את הסוכר.
  4. הוסיפו לקערת המיקסר לאט לאט את תערובת הקמח ופזרו בעדינות את חתיכות התפוח הקצוץ.
  5. צקו את הבלילה לתבנית המשומנת.
  6. ערבבו בקערה קטנה את הציפוי סוכר חום, סוכר לבן וקינמון ופזרו אותה מעל הבלילה.
  7. הכניסו לתנור ואפו במשך 50 דקות או עד שקיסם שתכניסו למרכז הלחם יצא נקי.
  8. הוציאו את התבנית מהתנור, צננו באותה משך 10 דקות והוציאו את הלחם.
  9. הניחו ללחם להתקרר לחלוטין מחוץ לתבנית ופרסו אותו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.