אחרי שכבר חתכנו ירקות, הם הופכים לרכים ולא טעימים. כדאי להכין מהם את המתכון הטעים הבא, לפני שכבר יהיה מאוחר מדי!
אופן הכנת הפריטטה:
-
חממו מראש תנור לחום של 180° מעלות וטרפו קלות את הביצים.
-
חממו את שמן הזית במחבת הניתנת לחימום בתנור. טגנו את הירקות בשמן במשך 2-3 דקות, עד שישחימו מעט.
-
הוסיפו את הביצים לירקות וטגנו במשך 1-2 דקות. הוסיפו את גבינת הפרמז'ן ועלי הבזיליקום.
-
הכניסו את המחבת לתנור למשך 5 דקות, או עד שהפריטטה הופכת לתפוחה ויציבה.
מקור: שושנה מאיר