header

מתכון לפשטידת ירקות אפויה

אחרי שכבר חתכנו ירקות, הם הופכים לרכים ולא טעימים. כדאי להכין מהם את המתכון הטעים הבא, לפני שכבר יהיה מאוחר מדי!

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפשטידת ירקות אפויה
רכיבים לפריטטה:
ירקות - 1 כוס (חתוכים טריים)
בזיליקום - ¼ כוס (עלים טריים, קצוצים)
גבינת פרמז'ן - 2 כפות (מגורדת)
שמן זית - מעט
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הפריטטה:
  1. חממו מראש תנור לחום של 180° מעלות וטרפו קלות את הביצים.
  2. חממו את שמן הזית במחבת הניתנת לחימום בתנור. טגנו את הירקות בשמן במשך 2-3 דקות, עד שישחימו מעט.
  3. הוסיפו את הביצים לירקות וטגנו במשך 1-2 דקות. הוסיפו את גבינת הפרמז'ן ועלי הבזיליקום.
  4. הכניסו את המחבת לתנור למשך 5 דקות, או עד שהפריטטה הופכת לתפוחה ויציבה.
מקור: שושנה מאיר
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.