header

מתכון לפריטטת חלבונים איטלקית עם ירקות

יש אנשים שנמנעים מאכילת חלמון הביצה והדעה הרווחת עליהם היא שהם מתפשרים על טעם המנות שלהם, אך אם אותם ספקנים היו יודעים אילו מטעמים ניתן להכין רק בעזרת חלבונים, סביר להניח שהם היו משנים את דעתם. אם כך מתכון הפריטטה הבא מיועד עבור אותם אנשים שמעוניינים בממנות ביצים ללא חלמונים, וגם עבור אלה שמחפשים גיוון ורוצים ליהנות ממנה קלילה ובריאה לארוחת הבוקר או הערב.
זמן הכנה: 8 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפריטטת חלבונים איטלקית עם ירקות מקור תמונה: wheniate
רכיבים לפריטטת חלבונים:
פלפל אדום - 1 כוס (חתוך לקוביות קטנות)
בצל - 1 (קטן, חתוך לקוביות קטנות)
קישוא - ½ (או זוקיני, חתוך לקוביות קטנות)
חמאה - 1 כפית
שמן זית - 1 כפית
אורגנו - 1 כפית (מיובש)
בזיליקום - 1 כפית (מיובש)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הפריטטת חלבונים:
  1. הניחו מחבת טפלון על הכיריים, הדליקו את האש בעוצמה בינונית-גבוהה והוסיפו את החמאה ושמן הזית למחבת.
  2. הכניסו את הירקות אל המחבת החמה, טגנו אותם רק 5 דקות והשאירו אותם פריכים.
  3. הוסיפו את האורגנו, המלח והפלפל וערבבו.
  4. הנמיכו את הלהבה לעוצמה הנמוכה ביותר, הוסיפו את החלבונים, ערבבו קלות וכסו עם מכסה לבישול של כ-5 דקות נוספות.
  5. הסירו את המכסה, הוסיפו את הבזיליקום המיובש והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.