הכנתם סיר גדול מדי של פסטה ועכשיו אף אחד לא רוצה לאכול את השאריות? אין צורך לזרוק את הסיר כולו כשאפשר להכין את המתכון הפשוט הבא!
אופן הכנת הקציצות פסטה:
-
מעכו ופזרו את משחת הקארי על תחתיתה של קערה בינונית. הוסיפו ביצה אחת וערבבו עד שכל המשחה התערבבה בביצה.
-
לאחר שהביצה התערבבה, טרפו פנימה את שאר הביצים, הטופו, הכוסברה, הבצל והמלח.
-
הוסיפו את הפסטה. ערבבו את העיסה בידיים כדי לגרום לביצה לעטוף את הפסטה מכל הכיוונים.
-
חממו מחבת עם מעט שמן על אש בינונית, הכינו מהעיסה קציצות שטוחות בקוטר של 8-10 ס"מ וטגנו אותן במשך 3-5 דקות מכל צד, או עד שהפסטה משחימה מעט.
-
קשטו את הקציצות עם מעט בוטנים כתושים, חתיכות בצל ירוק או קצת כוסברה והגישו.
מקור: שושנה מאיר