header

מתכון לקציצות פסטה בקארי

הכנתם סיר גדול מדי של פסטה ועכשיו אף אחד לא רוצה לאכול את השאריות? אין צורך לזרוק את הסיר כולו כשאפשר להכין את המתכון הפשוט הבא!

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לקציצות פסטה בקארי
רכיבים לקציצות פסטה:
ספגטי - 4 כוסות (או כל סוג פסטה אחר)
טופו - 170 גר' (חתוך לקוביות)
כוסברה - ½ כוס (עלים טריים, קצוצים)
בצלים ירוקים - 6 (קצוצים)
משחת קארי - 2 כפיות (אדומה)
שמן שומשום - 2 כפות (ניתן להשתמש גם בשמן זית)
מלח - ½ כפית
בוטנים - חופן (כתושים, לקישוט)
בצל ירוק - חופן (קצוץ, לקישוט)
כוסברה - חופן (קצוצה, לקישוט)
אופן הכנת הקציצות פסטה:
  1. מעכו ופזרו את משחת הקארי על תחתיתה של קערה בינונית. הוסיפו ביצה אחת וערבבו עד שכל המשחה התערבבה בביצה.
  2. לאחר שהביצה התערבבה, טרפו פנימה את שאר הביצים, הטופו, הכוסברה, הבצל והמלח.
  3. הוסיפו את הפסטה. ערבבו את העיסה בידיים כדי לגרום לביצה לעטוף את הפסטה מכל הכיוונים.
  4. חממו מחבת עם מעט שמן על אש בינונית, הכינו מהעיסה קציצות שטוחות בקוטר של 8-10 ס"מ וטגנו אותן במשך 3-5 דקות מכל צד, או עד שהפסטה משחימה מעט.
  5. קשטו את הקציצות עם מעט בוטנים כתושים, חתיכות בצל ירוק או קצת כוסברה והגישו.
מקור: שושנה מאיר
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.