ערבבו את הקמח עם המלח והכניסו לקערת מעבד המזון. השתמשו בכפתור הפולס לערבוב טוב יותר.
מקור תמונה: thekitchn
הוסיפו את הביצים אל תוך הקערה עם הקמח וכסו מעט עם הקמח.
מקור תמונה: thekitchn
הפעילו את מעבד המזון כ-30-60 שניות עד ליצירת כדור. אם הבצק מתפורר מעט, הוסיפו לו כפית מים והפעילו שוב. אם הבצק דביק מידי, הוסיפו לו מעט קמח.
מקור תמונה: thekitchn
הוציאו את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות ולושו עד לקבלת כדור בצק חלק ואחיד.
מקור תמונה: thekitchn
העבירו את הבצק לקערה מקומחת קלות, כסו והניחו למנוחה של 30 דקות.
כעת ניתן לרדד את הבצק בעזרת מכונת פסטה או מערוך ויוצרים את הפסטה האהובה (רביולי, פטוצ'יני, לזניה ועוד).