ישראל ידועה בתור ארץ זבת חלב ודבש, לכן זה לא מפתיע שאחד ממנהגי חג השבועות, הידוע גם כחג בקציר, שמצויין לכבוד תוצרת הארץ, הוא לאכול מאכלים שכוללים את השילוב המתוק והעשיר הזה. 5 המתכונים שתמצאו בכתבה הבאה יעזרו לכם לעשות זאת, והם כוללים קינוחים נפלאים לילדים, מנות פתיחה מפנקות, שדרוג מושלם למאכל נוסטלגי והפתעות נוספות. אם תשלבו אותם בארוחות החג שלכם מובטחות לכם שלל מחמאות מחברים ובני משפחה שיופתעו לטובה מהמנות הנהדרות שתגישו להם. שיהיה בתיאבון וחג שמח!
כדי להכין את מתאבן הגבינה העשיר הזה צריך רק 6 רכיבים, והוא מספק דרך נפלאה לפתוח סעודות חגיגיות או את ערב חג השבועות. לא רק שהוא מתבסס על גבינת פטה עשירה עם שדרוג מתוק, שכן ישראל היא הרי ארץ חלב ודבש, הוא גם כולל את הזיתים הנפלאים והשמן המופק מהם שארצנו ידועה בהם במיוחד. בקיצור, פשוט חגיגה של טעמים!
לרבים יש זכרונות נהדרים מזמנים שבהם אכלנו תירס טעים וטרי ישר מהקלח, ובעזרת המתכון הבא אפשר להכין שדרוג נפלא של המאכל הזה, לכבוד חג השבועות או בכלל. כדי להכין קלחי תירס ברוטב חלב ודבש מתקתק ועשיר לא צריך הרבה זמן וגם לא הרבה רכיבים, אז אל תפחדו להיכנס למטבח ולהתחיל להכין את המנה הנפלאה הזאת שילדים ומבוגרים כאחד ייהנו לאכול.
בכל שנה חג השבועות מגיע לצד התחממות ניכרת במזג האוויר, ולכן זה זמן נפלא להתחיל לפנק את בלוטות הטעם בקינוחים קיציים נהדרים. החגיגה הופכת לכפולה ומכופלת כאשר עושים שימוש ברכיבים שאופיניים לחג הזה, כמו למשל חלב ודבש, וזה בדיוק מה שאפשר לעשות בעזרת המתכון הפשוט הזה לארטיק אפרסק ודבש. אתם מוזמנים להכיר אותו ולגלות כמה קל להכין מעדן מתוק שכזה, שישמח אתכם ואת ילדיכם בימים החג ולאורך כל הקיץ.
אחרי שתכינו את הלחם הממכר הזה יחד עם הילדים, הם ירגישו הרבה יותר ביטחון לעבוד במטבח ויוכלו להכין מנות מסובכות יותר במהרה. זהו לחם מושלם לחג השבועות, כשעבורו תשתמשו ב-2 מרכיבים שמתאימים במיוחד לחג - חלב ודבש!
סופגניות הם אולי אחד ממאכלי החג האהובים בישראל, ולמרות שהן בדרך כלל מקושרות לחג החנוכה, גם לכבוד שבועות אפשר להכין גרסה נהדרת של המאכל עם חלב ודבש. לקינוח הנפלא הזה קוראים לוקמאס והוא נפוץ בעיקר במטבחי טורקיה ויוון. בדיוק כמו כל סופגנייה אחרת יש לו גרסאות רבות, אך זאת היא ללא ספק אחד מהטעימות שבהן ומומלץ לכם בחום לנסות אותה!
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: