הברוקולי שאותו אתם רגילים לאכול בפשטידה או במרק, מקבל במתכון הנהדר הזה טוויסט גדול והופך לירק עיקרי בסלט, יחד עם החמוציות והתפוח שמשתלבים לטעם מעולה.
חיטת הכוסמין, מלאת הוויטמינים, סופגת אליה את שלל הטעמים של הירקות, יחד עם גבינת הפונטינה המשובחת, וביחד הן הופכות את מתכון הסלט לעשיר בטעמים אגוזיים ומרעננים.
התפוז ששייך לעונת החורף ופרי הקוקוס שמזוהה עם האקלים הטרופי, נפגשים במתכון הסלט הזה. השילוב מניב טעם ייחודי ושונה ממה שהכרתם, כשהצנון והנבטים מוסיפים פריכות חרפרפה להכל.
מתכון לסלט המשלב בתוכו את טעמו המריר של כרוב הקייל, שנחשב למזון על, יחד עם שלל הפתעות מתוקות כמו רוטב התפוחים והדלורית, בשילוב קרוטונים מקוריים ופשוטים להכנה!
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: