שעועית, פירות וירקות – במטבח המקסיקני תמצאו מזון שהוא גם טעים וגם בריא. השעועית שנפוצה במטבח המקסיקני היא מקור מצוין למגנזיום, ברזל, אשלגן ואבץ, וגם הפירות והירקות שנפוצים בו, כמו אבוקדו, תירס, עגבניות ופלפל צ'ילי, עתירים בוויטמינים ומינרלים חשובים. אולי נאצ'וס ואינצ'לדה גבינתית נראים לכם כמו מאכלים שאינם בריאים, אך אלו הם לא יותר מהגרסאות האמריקאיות של המאכלים המקסיקניים, וכאן תמצאו את המנות הבריאות, המומלצות והאותנטיות ביותר שיש לו להציע.
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: