מקורם של הערמונים הוא באזור דרום אירופה וטורקיה, אך הם נחשבים למעדן של ממש בהרבה מקומות בעולם - כולל גם כאן. אנשים נוהגים לצרוך אותם במגוון צורות, ולשלבם במאכלים שונים - יש שיעדיפו להוסיף אותם למנות ווק של ירקות מוקפצים או לפסטות מוקרמות ועשירות, ויש כאלה שיעדיפו לאכול היישר מן השקית, כחטיף טעים ומזין. אנחנו החלטנו למצוא עבורכם דרך להפוך את הפרי הנהדר הזה לקינוח קליל ומקסים, שאותו תוכלו להכין במספר צעדים פשוטים - נסו את המתכון המיוחד שלנו למוס ערמונים טעים ביותר.
המסקרפונה היא גבינת שמנת עשירה וטעימה שהגיעה אלינו היישר מארץ המגף. המטבח האיטלקי הנפלא לקח את הגבינה המיוחדת הזאת, והפך אותה למרכיב חשוב ושימושי שאפשר לשלב אותו במגוון מאכלים - החל ממנות של קנלוני וריזוטו, עבור בעוגות גדולות ועשירות, וכלה במטבלים נהדרים שהולכים מצוין לצד גריסיני פריך. המתכון הבא כנראה יעשה את ימי הקיץ שלכם כיפיים יותר, כשהוא הופך את הגבינה המיוחדת הזאת לכדי מוס קריר ומתוק עם נגיעות של תותים טריים.
טעמה של חמאת הבוטנים הוא אהוב ומוכר לחך של רובנו - אולי זה בגלל שהיא מרכיב עיקרי בלא מעט חטיפים אהובים. אך מלבד היותה ממרח טעים ונפלא, חמאת הבוטנים היא גם מקור טוב ולא יקר במיוחד לחלבון איכותי, וצריכה קבועה שלה עשויה לתרום רבות לבריאותנו. לכן, לצד שילובה בכריכים ובשאר מנות נהדרות, החלטנו לרענן לכם את התפריט עם קינוח מתוק ואוורירי המבוסס על הטעם האהוב והמוכר, שיגרום לכם ללקק את האצבעות מהנאה.
המטבח הערבי אחראי ללא מעט מאכלים שהצליחו לסלול את דרכם ללב ליבה של תרבות הקולינריה הישראלית - ממאכלים מבוססי בשר כמו עראייס, ועד לקינוחים מופלאים וטעימים כמו כנאפה ומלבי. היום קמנו עם חשק למתוק, והחלטנו להפתיע אתכם עם מתכון מופלא שיהפוך את החלווה מממתק מסורתי של המטבח הערבי לקינוח אוורירי, מתוק והכי חשוב - קל להכנה! אז הוסיפו את המנה לספר המתכונים האישי שלכם ותזכו במוס חלווה מפנק במיוחד.
מעתה ואילך לא תצטרכו לחכות לביקור במסעדה כדי לאכול מוס שוקולד ואגוזים נפלא, ותוכלו ליהנות מקינוח משובח בכל פעם שתרצו ללא כל בעיה.
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: