הסביצ'ה הוא לא סתם סלט – זהו המאכל הלאומי של פרו, ואחד המאכלים הנפוצים ביותר בדרום אמריקה, ולא בכדי. השילוב הנהדר בין הדג הטרי לבין הירקות הרעננים הופך את הסביצ'ה למעדן מיוחד, אך גם פשוט מאוד להכנה, שכדאי שתנסו בעצמכם, כי הוא ייכנס ישירות לליבכם ולמטבחכם.
מתכון לאמפנדס, החטיף הארגנטינאי הרשמי, מגיע בצורת כיסונים קטנים וממולאים בבשר בקר. מעדן מתובל!
בוונצואלה הרחוקה שבדרום אמריקה, נוהגים לאכול קצ'פה – מעין פנקייק תירס חמים וטעים – לארוחת בוקר, ואתם תוכלו להכין אותו בקלות בעזרת המתכון הזה, גם לארוחת ערב שגרתית, כמנה לסעודה עם אורחים או בכל זמן אחר שתחפצו בו. פנקייק התירס הנפלא הזה פשוט להכנה ומביא את טעמי דרום אמריקה ישירות למטבחכם!
אם אתם רוצים אוכל מנחם, מזין ומרגיע – המנה הנפלאה הזו, שמגיעה אלינו מן המטבח הפרואני הרחוק, היא בדיוק כזו. הפאפא רלנה הם כדורי רסק תפוחי אדמה מטוגנים וממולאים בתערובת בשר טחון, שללא ספק יעלו לכם חיוך מאוזן לאוזן ברגע שתטעמו אותם. אז אל תתמהמהו – גשו אל המתכון, אמצו אותו למטבחכם והחלו להכין את הפאפא רלנה.
אם מתחשק לכם לגוון את תפריט הקינוחים שאתם מוציאים ממטבחכם ולהכניס לו קצת רוח דרום אמריקאית רעננה, נסו את עוגת הפודינג הנפלאה "לצ'ה אסאדה". משמעות שמה של העוגה הזו, המגיעה אלינו מן המטבח הצ'יליאני האקזוטי הוא "חלב צלוי" והיא כוללת תערובת חלבית מתוקה להפליא על מצע של קרמל נהדר. אז נסו את הקינוח הזה, שייקח אתכם ישירות לצ'ילה הנפלאה וישאיר בפה טעם של עוד לכל מי שיטעם ממנו.
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: