header

מתכון לאמפנדס קטנים במילוי בשר וזיתים

מתכון לאמפנדס, החטיף הארגנטינאי הרשמי, מגיע בצורת כיסונים קטנים וממולאים בבשר בקר. מעדן מתובל!

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לאמפנדס קטנים במילוי בשר וזיתים
רכיבים לבצק:
קמח - 3 כוסות
שמן זית - ⅓ כוס
מים - 1 כוס
סוכר - 1 כף
מלח - 1 כפית
רכיבים למלית בשר:
בשר בקר - ½ קג' (טחון)
עגבניות - 2 (בינוניות, מרוסקות)
בצל - 1 (גדול, קצוץ)
זיתים - ½ כוס (ירוקים, קצוצים)
שיני שום - 3 (קצוצות)
כמון - 1 כף
שמן זית - לפי הטעם
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הבצק:
  1. חממו מראש תנור לחום של 200° מעלות.
  2. ערבבו את כל חומרי הבצק ולושו עד לקבלת בצק אחיד.
  3. רדדו את הבצק לעלה בעובי ½ ס"מ. השתמשו בכוס גדולה כדי לחתוך ממנו עיגולים.
אופן הכנת המלית בשר:
  1. טגנו את הבצל והשום במעט שמן, עד להתרככות של הבצל. הוסיפו למחבת את הבשר, וטגנו עד שהוא משנה את צבעו.
  2. הוסיפו את העגבניות המרוסקות והתבלינים, בשלו כ-25 דקות, עד לאידוי הנוזלים. הוסיפו את הזיתים הקצוצים.
  3. הניחו כף מהמלית במרכז כל עיגול וסגרו אותו כך שתיווצר צורת חצי סהר. הדקו את השוליים היטב בעזרת מזלג.
  4. סדרו את האמפנדס בתבנית עם נייר אפייה, ואפו במשך 30 דקות, עד שהאמפנדס מזהיבים.
מקור: סיוון בלוך
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.