במתכון הבא השילוב של סופגניות ותפוחים, אמנם לא נשמע כמו זיווג משמיים, אך בפועל אתם תשאלו את עצמכם איך לא חשבנו על זה קודם. המיזוג בין בצק אוורירי לטעמם המרענן של התפוחים יוצר סופגניות עשירות שכנראה ילוו את הקפה שלכם גם אחרי שיעבור החג...
כל "גרינגו" (זר, בספרדית) יודע שזאת לא ארוחת בוקר דרום אמריקאית אמיתית אם אין על השולחן נגיסי צ'ורו פריכים ומתוקים. אז בעזרת המתכון הבא לצ'ורוס, ארגנו לכם גיחה קצרה וזולה לדרום אמריקה על מנת שגם אתם תזכו לטעום מהפלא הזה, ובין ביס לביס תוכלו לתכנן את החופשה הבאה לארצות השמש החמות של היבשת המופלאה הזו.
את הסופגניות הבאות תרצו לאכול גם ללא שום מילוי, אם כי טעמן המתוק בהחלט ישתלב עם כל תוספת שתבחרו. הציפוי הפריך והמתוק ללא ספק הפך את המתכון הזה ללהיט הגדול ביותר בבית בזמן החג.
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: