print header

5 מתכונים מיוחדים ומשודרגים של שניצלים

אוהבים שניצלים, אבל נמאס לכם להכין את אותה המנה הידועה והבנאלית, שכוללת טבילה בביצים, פירורי לחם ואולי גם חרדל? חושבים שהשניצל המוכר הוא אוכל שרק ילדים אוהבים ואתם רוצים ליהנות ממנה משודרגת במיוחד שמתאימה גם למבוגרים ולאניני טעם? בדיוק בשביל אנשים כמוכם אספנו 5 מתכונים נפלאים שנועדו להפוך את השניצל שלכם לכוכב של כל ארוחה! במקבץ הבא תגלו כיצד מכינים שניצלים מסוגים שונים, לרבות צמחוניים, נטולי גלוטן, ואפילו מחזה הודו. אז למה אתם מחכים? צאו לדרך!
מתכון לשניצל ג'יפסי עשיר בטעמים

נמאס לכם להכין את השניצל הרגיל? הכירו את המתכון הנפלא הבא, שמלא בתבלינים ובירקות נפלאים שיוסיפו טעם מיוחד ועשיר למנה המוכרת! אנו מודעים לכך שכמויות המרכיבים והשלבים עלולים להפחיד אתכם בהתחלה, אך אתם תראו שהם יובילו לעבודה משתלמת במיוחד. אז הפשילו שרוולים והתחילו להכין שניצל ג'יפסי טעים, עשיר ובריא במיוחד!

מתכון לשניצל ג'יפסי עשיר בטעמים מקור תמונה: yeprecipes
רכיבים לשניצל ג'יפסי:
חזה עוף - 4 (דק, נטול עצמות ועור)
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - ½ כפית
פפריקה - ½1 כפיות (מחולקות)
שמן - כ-3 כפות, לפי הצורך
קמח - 1 כוס ו-1 כפית (מחולקות. העבירו את כוס הקמח לקערה בינונית)
פלפל אדום - 1 כוס (חתוך לקוביות)
פלפל צהוב - 1 כוס (חתוך לקוביות)
בצל - 1 כוס (חתוך לקוביות)
שיני שום - 2 (כתושות)
מתכון מנצח לשניצל בלחמנייה עם רוטב סאטה

אוהבים לאכול המבורגר או נקניקייה בלחמנייה? בין אם כן ובין אם לאו, אתם חייבים להכיר כריך שניצל מדהים ופיקנטי שיהפוך את ארוחת הצהריים שלכם למושלמת! בזכות מרכיבים כמו חומץ אורז ורוטב בוטנים, תצליחו להפתיע כל אורח שיבוא לסעוד אצלכם, ואנו בטוחים שהמחמאות לא יאחרו להגיע. 

מתכון מנצח לשניצל בלחמנייה עם רוטב סאטה מקור תמונה: yummly
רכיבים לשניצל בלחמניה עם רוטב סאטה:
פלפל חריף - 2 (1 קצוץ ו-1 חתוך לטבעות)
חומץ אורז - 4 כפיות (מחולקות)
סוכר - לפי הטעם
חמאת בוטנים - 2 כפיות
רוטב סויה - 2 כפיות (רצוי דל נתרן)
מים - 2-4 כפיות
קמח - 6 כפיות
ביצים - 2 (טרופות)
פירורי לחם - 140 גרם
בוטנים קלויים - 4 כפיות (קצוצים)
שמן - 2 כפיות (שמן חמניות או שמן צמחי)
חזה עוף - 2 (חתיכות גדולות, נטולות עור ועצמות, חתוכות לרצועות ארוכות ודקות)
לחמניות - 4 (ארוכות, מיני באגט או לחמניות לנקניקיות, חתוכות לרוחב)
כוסברה - חופן
גזרים - 2 (חתוכים לרצועות)
בצל - 2 כפות גדושות (רצועות מטוגנות)
מתכון לשניצל צמחוני ללא עוף

תחליפי בשר רבים מכילים טופו המופק מסויה, אך יש אנשים שלא מחבבים את טעמו ומרקמו של מרכיב זה. בשנים האחרונות נמכר תחליף בשר נוסף שהפך לאהוד במיוחד ומשמש להכנת מתכונים רבים – הסייטן. מדובר ברכיב אשר מיוצר מחלבון חיטה, הוא נוח לעיבוד ומעבר לכך גם עשיר בחלבונים וסידן, ודל בכולסטרול ובשומן. הסייטן מהווה תחליף מעולה לבשר, שכן הוא מזכיר במרקמו את המאכל האהוב וגם סופח טעמים בצורה בלתי רגילה, מה שהופך אותו לחומר גלם מושלם במטבח. אתם מוזמנים לבדוק כמה הוא נפלא להכנת שניצלים צמחוניים!

רכיבים לשניצל:
סייטן - 1 כוס
שמרים תזונתיים - 2 כפות (ניתן להשיג בחנויות טבע)
אבקת בצל - 2 כפיות (מחולקות)
מלח - ½ כפית
אבקת מרק עוף - ½ כפית (פרווה)
מרק ירקות - ¾ כוס (ניתן להכין מהמסת ½ כפית אבקת מרק ירקות ב-¾ כוס מים)
קמח - 1 כוס
פלפל שחור - 1 כפית (לערבב עם הקמח)
ביצים - 2 (טרופות ומתובלות במלח)
פירורי לחם - ½1 כוסות
שמן - לפי הצורך (לטיגון)
שניצל מיוחד ונטול גלוטן עם רוטב שאפשר להכין ברגע

מאסתם בשניצלים הרגילים עם פירורי הלחם המוכרים? אוהבים שניצלים, אבל לא יכולים לאכול גלוטן? במתכון הזה תקבלו פתרון מושלם ומשביע, שמגיע לצד רוטב נפלא שתוכלו להכין ברגע. אז למה אתם מחכים? התחילו לבשל!

שניצל מיוחד ונטול גלוטן עם רוטב שאפשר להכין ברגע מקור תמונה: yummly
רכיבים לשניצל ללא גלוטן עם רוטב:
אבקת שום - ½ כפית
אבקת בצל - ½ כפית
קמח שקדים - ½ כוס
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - ½ כף ועוד קצת לפי הטעם לתיבול
חזה עוף - 500 גרם (דק)
ביצה - 1 (טרופה)
שמן קוקוס - לפי הצורך
מיונז - 2 כפיות
שמן זית - 1 כפית
חרדל - 1 כפית
פפריקה - ½ כף
מנה עשירה ונטולת גלוטן של שניצל מחזה הודו עם רוטב נפלא

רוצים להכין שניצל מחזה הודו ואין לכם מושג איפה להתחיל? מחפשים מנה עשירה בטעמים שתהפוך כל ארוחה למיוחדת? קבלו מתכון נהדר שמכיל שלל מרכיבים נפלאים ורוטב שמלא בכל טוב, לשניצל שגם חולי צליאק יוכלו ליהנות ממנו. אל תיבהלו מכמות הרכיבים ומכך שיש להכין את המנה בשני חלקים, מכיוון שכל אלו רק נועדו להפוך את השניצלים שלכם להרבה יותר טעימים! לא מאמינים לנו? בדקו בעצמכם!

מנה עשירה ונטולת גלוטן של שניצל מחזה הודו עם רוטב נפלא מקור תמונה: yummly
רכיבים למתכון לשניצל נטול גלוטן מחזה הודו:
שמן זית - 3 כפיות (מחולקות)
מרגרינה - 1 כפית
בצלצלים - ½ בצלצל (בינוני, קצוץ)
בצלים ירוקים - 3 (חתוכים לטבעות)
גרידת תפוז - 2 כפיות (מתפוז גדול)
מיץ תפוזים - 1 כוס (מהתפוז הגדול שגרדתם)
דבש - ½ כוס
יין שרי - 1 כוס
ציר עוף - 1 כוס
רוזמרין - 2 כפיות (טרי וקצוץ, מחולקות)
טימין - 4 כפות (טרי וקצוץ, מחולקות)
מרווה - 4 כפות (טרי וקצוץ, מחולקות)
קורנפלור - ¼ כוס
מים קרים - ¼ כוס
חזה הודו - 1 שלם (נטול עצמות, חתוך לרצועות דקות)
שקדים טחונים - ½2 כוסות (כמות לפני טחינה)
מלח - 2-3 כפיות
פלפל שחור - 2-3 כפיות
ביצים - 6 (טרופות)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.