מאסתם בשניצלים הרגילים עם פירורי הלחם המוכרים? אוהבים שניצלים, אבל לא יכולים לאכול גלוטן? במתכון הזה תקבלו פתרון מושלם ומשביע, שמגיע לצד רוטב נפלא שתוכלו להכין ברגע. אז למה אתם מחכים? התחילו לבשל!
מקור תמונה:
yummly
רכיבים לשניצל ללא גלוטן עם רוטב:
אופן הכנת השניצל ללא גלוטן עם רוטב:
-
בקערה קטנה, ערבבו את אבקות השום והבצל, קמח השקדים, והמלח והפלפל לפי הטעם.
מקור תמונה:
yummly
-
טבלו את חתיכות חזה העוף בביצה, ולכן מכן בקערת התערובת מהסעיף הקודם.
-
חממו שמן על גבי מחבת על להבה גבוהה-בינונית. טגנו את חתיכות השניצל עד להזהבת שני צדדיו.
-
לקבלת רוטב, ערבבו את המיונז, שמן הזית, החרדל, הפפריקה ו-½ כף הפלפל השחור, עד לקבלת תערובת אחידה.
מקור תמונה:
yummly
-
הניחו את השניצלים על צלחות, הניחו לצידם את הרוטב שהכנתם והגישו.