אוהבים לאכול המבורגר או נקניקייה בלחמנייה? בין אם כן ובין אם לאו, אתם חייבים להכיר כריך שניצל מדהים ופיקנטי שיהפוך את ארוחת הצהריים שלכם למושלמת! בזכות מרכיבים כמו חומץ אורז ורוטב בוטנים, תצליחו להפתיע כל אורח שיבוא לסעוד אצלכם, ואנו בטוחים שהמחמאות לא יאחרו להגיע.
מקור תמונה:
yummly
רכיבים לשניצל בלחמניה עם רוטב סאטה:
אופן הכנת השניצל בלחמניה עם רוטב סאטה:
-
חממו מראש תנור ל-220 מעלות.
-
ערבבו בקערה קטנה את הפלפל החריף הקצוץ עם 2 כפיות חומץ אורז וסוכר.
-
להכנת רוטב הסאטה, ערבבו 2 כפיות חומץ אורז, חמאת בוטנים, רוטב סויה, רוטב צ'ילי מתוק ומים, עד לקבלת תערובת אחידה ורכה.
-
להכנת השניצלים, ארגנו את המרכיבים הבאים ב-3 קערות נפרדות: אחת לקמח, שנייה לביצים, ושלישית לתערובת מעורבבת של פירורי לחם, שמן ובוטנים. טבלו את רצועות חזה העוף ב-3 הקערות, לפי הסדר הזה.
-
הניחו את השניצלים המתובלים בתבנית אפייה. הכניסו אותם לתנור לכ-15 דקות עד להשחמת צד אחד שלהם, ולאחר מכן הפכו אותם ל-15 דקות נוספות, עד להשחמת צידם השני.
-
בינתיים, מלאו את הלחמניות בכוסברה ובמקלות הגזר שחתכתם.
-
כשהשניצלים יהיו מוכנים, חתכו אותם לקוביות, והוסיפו אותם ללחמניות באופן שווה.
-
שפכו מעל השניצל את רוטב הסאטה המוכן, והניחו מעליו את טבעות הפלפל החריף ואת הבצל והגישו.