מחפשים תיבול מיוחד ומעניין לחזה עוף? אנו בטוחים שמעולם לא ניסיתם את המתכון הבא, שכולל שני מרכיבים סודיים שכנראה אף פעם לא חשבתם עליהם בהקשר זה – קפה וקקאו! בדרך כלל, רבים משייכים אותם לעולם הבישול החלבי, והיום תלמדו כיצד לשלב אותם במנה טעימה ומפתיעה מעולם אחר לגמרי אך טעים לא פחות. אז הפשילו שרוולים והפתיעו את עצמכם וגם את האורחים שלכם, עם חזה עוף מתובל בקפה וקקאו, בתוספת מטבל נהדר!
רכיבים למתכון לחזה עוף מתובל בקפה וקקאו:
אופן הכנת המתכון לחזה עוף מתובל בקפה וקקאו:
-
ערבבו את כל המרכיבים היבשים בקערה.
מקור תמונה:
thebewitchinkitchen
-
כסו את חתיכות חזה העוף בתערובת התבלינים, והניחו אותן בצד למשך כשעה.
מקור תמונה:
thebewitchinkitchen
-
טגנו את חתיכות חזה העוף על גבי מחבת, למשך כמה דקות מכל צד – עד שהן יהיו מוכנות במידת העשייה הרצויה לכם, או עד שכל הנוזלים ייעלמו.
-
להכנת המטבל, ערבבו את החרדל והסירופ יחדיו, עד לקבלת תערובת אחידה.
-
הגישו את חזה העוף החם והמטבל לשולחן, וחכו למחמאות.