נמאס לכם להכין את השניצל הרגיל? הכירו את המתכון הנפלא הבא, שמלא בתבלינים ובירקות נפלאים שיוסיפו טעם מיוחד ועשיר למנה המוכרת! אנו מודעים לכך שכמויות המרכיבים והשלבים עלולים להפחיד אתכם בהתחלה, אך אתם תראו שהם יובילו לעבודה משתלמת במיוחד. אז הפשילו שרוולים והתחילו להכין שניצל ג'יפסי טעים, עשיר ובריא במיוחד!
מקור תמונה:
yeprecipes
רכיבים לשניצל ג'יפסי:
שמן - כ-3 כפות, לפי הצורך
אופן הכנת השניצל ג'יפסי:
-
ערבבו מלח, פלפל שחור ו-½ כפית פפריקה רגילה בקערה קטנה. טבלו את חזה העוף בתערובת שיצרתם, ולאחר מכן בקערת הקמח.
-
חממו כף שמן על גבי מחבת על להבה בינונית-גבוהה, וטגנו את השניצלים המתובלים למשך 2 דקות עבור כל צד. הוסיפו שמן למחבת לפי הצורך, ולאחר שכל החתיכות מוכנות, הניחו אותן בצד.
-
להכנת הרוטב, טגנו בצלים ופלפלים על גבי המחבת מהסעיפים הקודמים ועל אותה להבה, למשך 2 דקות.
-
הוסיפו את השום, וטגנו ל-2 דקות נוספות.
-
בזקו את תבליני הפפריקה הנותרים, והמשיכו לערבב לסירוגין למשך 2 דקות. הנמיכו את עוצמת הלהבה אם יש בכך צורך.
-
הוסיפו את רסק העגבניות והמשיכו לבשל ל-2 דקות נוספות, בעודכם מערבבים לסירוגין.
-
פזרו לתוך המחבת את כף הקמח, והמשיכו לבשל ל-2 דקות נוספות בעודכם מערבבים לסירוגין.
-
הוסיפו למחבת ציר עוף, וערבבו את כל המרכיבים. הביאו לידי רתיחה, למשך כ-20 דקות. טעמו מדי פעם את הרוטב, ותבלו אותו לפי טעמכם.
-
כשהרוטב יהיה מוכן, סדרו את חתיכות השניצל על צלחת, שפכו אותו מעליהם והגישו לשולחן עם חיוך!