לזניה היא ללא ספק המאכל האהוב עליי, אבל מפני שהיא משמינה במיוחד, אני ממעטת להכין אותה. למזלי, מצאתי לאחרונה גרסה טעימה במיוחד שהיא גם דיאטטית יחסית משום שאין בה בצקל כלל והיא קלה להכנה! הכירו את לזניית הקישואים שתוכלו להכין אפילו עם הילדים שלכם ושהולכת להדהים את האורחים שלכם ולכבוש גם אתכם.
מקור תמונה:
delish
אופן הכנת הלזניית קישואים:
-
חממו תנור ל-205 מעלות.
-
הניחו את רצועות הקישוא החתוכות על מגבת נייר לייבוש.
-
ערבבו בקערה קטנה את הריקוטה, ½ כוס מגבינת הפרמזן, הביצים ואבקת השום. תבלו עם מלח ופלפל לפי הצורך.
-
מרחו שכבה דקה של רוטב מרינרה על תחתית של תבנית אפייה בגודל 22X33 ס"מ.
-
מרחו על כל רצועת קישוא שכבה מתערובת הריקוטה ושכבה נוספת מהמרינרה, ופזרו קצת מוצרלה מעל.
-
גלגלו את כל רצועות הקישוא המוכנות, והניחו אותן "עומדות" צמודות אחת לשנייה בתבנית האפייה.
-
הכניסו את התבנית לתנור ואפו עד שהקישואים מתרככים והגבינה נמסה, כ-20 דקות.
-
הגישו לשולחן, ושיהיה בתיאבון!