print header

5 מתכונים פשוטים ומהירים להכנה לארוחת ערב + בונוס בריא וטעים

לאחר יום עבודה ארוך ומפרך, לרובכם וודאי אין חשק בכלל לחשוב על הכנת ארוחת ערב ואתם אצים רצים למקלחת ולספה בסלון. אנחנו יכולים להזדהות אתכם, שכן גם אנחנו תופסים את עצמנו לא פעם מסתפקים בדבר מה מהמקרר במקום להתקין לעצמנו ארוחת ערב כמו שצריך, ולו רק מכיוון שהיא דורשת זמן הכנה. אז הלכנו, חיפשנו ומצאנו מספר מתכונים מיוחדים, טעימים ופשוטים להכנה למגוון ארוחות ערב לכל יום בשבוע, ועכשיו אנחנו משתפים אותם איתכם. אז קדימה, המשיכו לקרוא וגלו את 5 המתכונים הקלים לארוחת ערב, יחד עם בונוס אחד טעים ובריא שתוכלו להוסיף לצד הארוחות בכל ערב מחדש.
מתכון לטוסט גבינה מיוחד ומפתיע

טוסט גבינה הוא דבר אהוב כמעט על כולם, בעיקר בקרב ילדים. לנו המבוגרים זה נראה כמו ארוחה פשוטה למדי, לא משביעה ולעיתים אף משעממת. לכן, כאשר ישנו מתכון מיוחד לטוסט גבינה מפתיע שאותו עושים על מחבת - גם אנחנו המבוגרים נסתקרן ונרצה להכין אותו בעצמנו. אנחנו מזמינים אתכם להכיר ולהכין את טוסט הגבינה הבא, שללא ספק יכול להיות המנה של המבוגרים, ב-ה' הידיעה.

מתכון לטוסט גבינה מיוחד ומפתיע מקור תמונה: bonappetit
רכיבים לטוסט גבינה:
שמן זית - 1 כף
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
פרוסות לחם - 4 (עבות)
מיונז - 4 כפות
גבינת צ'דר - 120 גרם
גבינה צהובה - 4 פרוסות (לבחירתכם)
חרדל - ¼ כוס
חרדל דיז'ון - 2 כפות
מתכון לפריטטה פלפל

מאכל הפריטטה הוא למעשה מאכל ביצים מטוגן מהמטבחים הספרדי והאיטלקי, והוא מכיל בתוכו שילובים מעניינים ביותר. היום אתם הולכים ללמוד כיצד להכין פריטטה פלפל מיוחדת במינה שתסעיר את חושי הטעם שלכם ותגרום לאורחים שלכם לדרוש את המתכון הפשוט הזה במהרה.

מתכון לפריטטה פלפל מקור תמונה: bonappetit
רכיבים לפריטטה פלפל:
פלפל אדום - 2 (בינוניים)
שמן זית - ¼1 כוס (ועוד קצת לטפטוף)
מלח - לפי הטעם
בצל - 1 (גדול, פרוס דק)
תפוחי אדמה - 6 (בינוניים, קלופים ופרוסים בעובי 2 ס"מ)
ביצים - 8 (גדולות)
מתכון לסלט יווני משופר

כשאנו חושבים על סלט יווני רובנו מעלים לראש תמונה של סלט ירקות טרי עשיר בגבינת פטה טרייה, זיתים ושמן זית, אבל המתכון שלפניכם מציע חווית שדרוג טעימה לסלט המוכר והאהוב. אנחנו מזמינים אתכם להכיר את המתכון הקל לסלט יווני משופר, בו גבינת הפטה מושרת במרינדת לימון מיוחדת, וישנן בו עוד הפתעות קטנות נוספות שלא חשבתם עליהן בקשר למנה זו.

מתכון לסלט יווני משופר מקור תמונה: bonappetit
רכיבים לסלט יווני משופר:
שמן זית - ¾ כוס (מחולקת)
לימון - 1 (קטן, פרוס דק לעיגולים, מגולען)
גבינת פטה - 230 גרם
אורגנו - 1 כף (טרי, קצוץ)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
פלפלים מתוקים - 4 (ארוכים וצרים)
בצל סגול - 1 (קטן, פרוס דק)
מלפפון - 1 (גדול מאוד, קלוף וחתוך גס)
עגבניות שרי תמר - 450 גרם (חלקן חצויות, חלקן שלמות)
מתכון לעגבניות ממולאות בגבינות

עגבניות הן ירק טעים ביותר שרק מעטים בעולם לא אוהבים, שכן הן נמכרות לאורך כל ימות השנה ואפשר להשתמש בהן לשלל מתכונים מיוחדים. עם זאת, כאשר ישנו מתכון אשר מציב את העגבניות במרכז, אסור לנו להתעלם, כי זהו דבר מיוחד במינו. מנה שכזו אתם הולכים להכיר ממש עכשיו בדמות המתכון הפשוט הבא לעגבניות ממולאות בגבינות – הצלחה מסחררת!

מתכון לעגבניות ממולאות בגבינות מקור תמונה: bonappetit
רכיבים לעגבניות ממולאות בגבינות:
פיסטוק - ¼ כוס (קלוף, לא ממולח)
עגבניות - 4 (גדולות)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
שן שום - 1 (מגורדת)
שמן זית - ¼ כוס
טימין - 1 כף (קצוץ ועוד 6 זרדים)
מוצרלה - 230 גרם (טרייה)
מתכון לפסטה ספגטי ברוטב פסטו לבן

כאשר אומרים לנו "פסטו", ישר עולה לראש מחשבה על רוטב ירוק, עשוי כולו מבזיליקום, טרי וטעים. אך היום אנחנו מזמינים אתכם להכיר מתכון פשוט להכנה לפסטה ספגטי ברוטב פסטו לבן. כן כן, שמעתם נכון - פסטו לבן, שלא תצטרכו בשבילו בלנדר בכלל. את הפסטה תוכלו להוסיף ישר לקערת הרוטב ולהגיש לשולחן במהרה.

מתכון לפסטה ספגטי ברוטב פסטו לבן מקור תמונה: bonappetit
רכיבים לפסטה ברוטב פסטו לבן:
אגוזי מלך - ½ כוס
מלח - לפי הטעם
גרידת לימון - מ-1 לימון
שן שום - 1 (מגורדת)
אורגנו - 2 כפיות (טרי, קצוץ דק)
גבינת פרמז'ן מגורדת - 60 גרם (ועוד קצת להגשה)
שמן זית - ¼ כוס
פלפל שחור - לפי הטעם
פסטה ספגטי - 1 חבילה
מתכון לשייק מנגו

עבר עליכם יום קשה ואתם רק רוצים להגיע הביתה כמה שיותר מהר, להתקלח, לאכול ולשבת בנינוחות על הספה בסלון לצד איזה משקה מרענן שיחזיר לכם את האנרגיה שאבדה? אם כך, מוטב שתכירו את המתכון הפשוט להכנה לשייק מנגו מרענן ועשיר בוויטמיני A ו-C שיחזיר לכם את האנרגיה האבודה במהרה וגם יפתיע אתכם בטעמו המיוחד.

מתכון לשייק מנגו מקור תמונה: bonappetit
רכיבים לשייק מנגו:
מנגו - 2 (גדולים, קפואים, קלופים וחתוכים לחתיכות קטנות)
מי קוקוס - ½2 כוסות
מיץ ליים טרי - ⅔ כוס
מלח - ¾ כפית
שבבי פלפל צ'ילי - 1 כפית (ועוד קצת להגשה)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.