הרימונים הם בשיאם בעונה הזו, וטעמם החמצמץ והמרקם הפריך של הפירות הנהדרים האלה הופך אותם לתוסף מעולה למנות רבות, כמו הסלט במתכון הבא. צוותו לרימונים תרד טרי ותקבלו סלט נפלא שיפתח את ארוחת החג הראשונהה בצורה מושלמת.
אין כמו מרק חם כדי למלא את גופנו ברכיבים בריאים וטעמים מיוחדים. מרק הדגים במתכון הבא יכול להיות תחליף נהדר למנות דג מסורתיות אחרות כמו גפילטע פיש או דג צלוי, או שהוא פשוט יכול להיות תוספת מרעננת לספר המתכונים האישי שלכם.
רבים משתמשים בסלק כרכיב בסלט או בשייק, אבל הירק הנפלא הזה יכול לשמש גם כרכיב מרכזי במנות רבות, כמו במתכון הבא לטארט. בבצק המיוחד והקליל יש עשבי תיבול שמשתלבים מעולה עם טעמו וצבעו המיוחד של הסלק כךך שנוצרת מנה צבעונית, מפתיעה ובעיקר טעימה.
מנת פסטה טעימה ועשירה יכולה להוות ארוחה בפני עצמה, וכאשר מצוותים לה ירקות קלילים וטעימים, כמו הכרישה במתכון הבא, היא משמשת כתוספת נהדרת לארוחה שלא תשביע אתכם יותר מדי ותשאיר מקום לעוד מבחר מנות טעימותת אחרות.
מעטים האנשים שלא אוהבים לפחות סוג אחד של ירקות ממולאים כמו כרוב, פלפל מתוק, תפוחי אדמה, עגבניות ועוד. המנה העשירה הזו פופולרית במיוחד בחגים, אך מילוי של כל ירק בנפרד גוזל זמן יקר שאפשר להקדיש למאכלים אחרים או למנוחה נחוצה. המתכון הבא של דלעת במילוי בשר יהיה אהוד על האורחים שלכם ולא תצטרכו למלא כל ירק בנפרד, אלאא רק דלעת יפיפייה אחת שגם תיראה נפלא על שולחן החג.
לתמרים צהובים יש לעתים טעם לוואי מעט מריר ולכן אנשים נמנעים מלאכול אותם בצורתם הטרייה. למרות זאת, כאשר מכניסים אותם למאפים, כמו עוגת התמרים במתכון הבא, הם מאבדים את המרירות ונותנים לקינוחים מרקם מיוחד וטעם "דבשי" ומתקתק.
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: