הרימונים הם בשיאם בעונה הזו, וטעמם החמצמץ והמרקם הפריך של הפירות הנהדרים האלה הופך אותם לתוסף מעולה למנות רבות, כמו הסלט במתכון הבא. צוותו לרימונים תרד טרי ותקבלו סלט נפלא שיפתח את ארוחת החג הראשונהה בצורה מושלמת.
מקור תמונה:
.Sara J
אופן הכנת הסלט תרד:
-
חתכו את הרימון והוציאו את כל הזרעים בתוכו.
מקור תמונה:
Kelsey
-
בקערה בינונית, ערבבו את כל רכיבי הסלט מלבד החומץ הבלסמי.
-
הניחו לסלט לעמוד כ-10 דקות כדי שכל הטעמים יתאחדו ולאחר מכן, טפטפו מעליו חומץ בלסמי. הגישו קר.