header

מתכון לסלט חציל על האש בטחינה מהבלוג של בתיה דורון

פעמים רבות סלט חצילים על האש עם טחינה הופך להיות הכוכב של הסלטים בשולחן הארוחה. המתכון הזה לא יוצא מן הכלל, והוא כל כך פשוט שאי אפשר לוותר עליו!

למתכונים נוספים מהבלוג אוכל כשר כורדי ומזרחי.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לסלט חציל על האש בטחינה מהבלוג של בתיה דורון מקור תמונה: batyad
רכיבים לסלט חציל בטחינה:
אופן הכנת הסלט חציל בטחינה:
  1. להניח חצילים על האש ולשרוף או להכניס לתנור ולאפות בחום של 200° מעלות בערך כשעה.
  2. כשהחצילים מוכנים יש להוריד מהם את הקליפה, להניח במסננת ולהגיר את הנוזלים.
  3. לרסק במזלג את החצילים, להוסיף טחינה ושמן זית ולערבב.
  4. אפשר להוסיף מעט פטרוזיליה קצוצה.
מקור: בתיה דורון
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.