אחד הדברים שסימלו עבורי את הקיץ כילד הייתה גלידת הרמזור. אהבתי את 3 שכבות הצבע ואת טעמן, ולמען האמת אין כמעט ילד שלא נהנה מהארטיק המרענן הזה. הסרטון הבא יראה לכם כיצד להכין ארטיק רמזור בקלות בבית בעזרת אבטיח, מנגו ומלון, ותחתיו תוכלו למצוא את המצרכים ואת אופן ההכנה המפורט.
לגלידת הסנדוויץ' יש שלל גרסאות, אולם המפנקת ביותר היא זו שמשלבת גלידת וניל עם שתי עוגיות שוקולד צ'יפס רכות ונימוחות, והיום אתם תלמדו כיצד להכין אחת כזו בעצמכם בביתכם.
אין כמו חטיף שוקולד קריר ומתוק שאפשר פשוט להוציא מהמקפיא וליהנות ממנו בביס אחד. במתכון הבא תוכלו לשלב בתוך נגיסי השוקולד כל מרכיב שתרצו אשר יהפוך אותם לפינוק האישי המועדף עליכם, גם לרגישים לחלב ולטבעונים מבינכם (אם תבחרו להשתמש בשוקולד צ'יפס המריר).
יתכן שמדובר בגלידה הבסיסית ביותר שמוכרת לכולנו, אך אף אחד לא יסכים לוותר על הפינוק שהיא מציעה ביום קיץ חם. אם יש לכם מתקן ייעודי להקפאת גלידות, עכשיו זה הזמן להשתמש בו, ואם לא תוכלו להשתמש בכוסות פלסטיק פשוטות.
זוהי אחת הדרכים הקלאסיות ביותר להגשת גלידה, ויש שיגידו גם הטובה ביותר. אם תמיד רציתם ללמוד כיצד להכין בעצמכם גביע לגלידה, זו ההזדמנות שלכם.
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: