לגלידת הסנדוויץ' יש שלל גרסאות, אולם המפנקת ביותר היא זו שמשלבת גלידת וניל עם שתי עוגיות שוקולד צ'יפס רכות ונימוחות, והיום אתם תלמדו כיצד להכין אחת כזו בעצמכם בביתכם.
אופן הכנת העוגיות:
-
הכניסו לקערה את החמאה ואת הסוכר, וערבבו אותם בעזרת מזלג או מיקסר חשמלי עד שתתקבל תערובת אחידה.
-
הוסיפו לקערה את הביצה וערבבו שוב עד שתתקבל תערובת אחידה.
-
הוסיפו לקערה את האינסטנט פודינג וערבבו עד שתתקבל תערובת אחידה.
-
הוסיפו לקערה את הקמח וערבבו שוב עד שתתקבל תערובת אחידה.
-
הוסיפו את השוקולד צ'יפס לקערה וערבבו היטב.
-
צרו כדורים מהבצק בעזרת כף והניחו אותם על תבנית אפייה שמרופדת בנייר אפייה.
-
הכניסו את התבנית לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות למשך 13-15 דקות.
אופן הכנת הגלידת וניל:
-
שפכו לקערה את החלב ואת השמנת המתוקה. הוסיפו את החלב המרוכז ואת תמצית הווניל וערבבו את הכל. גרדו את התחתית בזמן הערבוב, משום שהחלב המרוכז ייאגר בה.
-
הקפיאו את התערובת למשך הלילה.
-
לאחר ההקפאה, מרחו כף גלידה על גבי עוגייה והניחו עליה עוגייה נוספת. עשו זאת מהר משום שהגלידה הביתית נמסה מהר יותר מאשר גלידה קנויה.
-
תוכלו להזליף מעל לגלידה מעט מאוד רוטב קרמל, אולם לא חובה
-
הקפיאו את העוגיות למשך 20 דקות, וזהו! יש לכם גלידת סנדוויץ'!
מקור: רובי מ.