ציר ירקות שמבוסס על רכיבים טריים ובריאים יעשיר כל מנה, ותוכלו להשתמש בו להכנת מאכלים שונים המיועדים לארוחה חלבית, או עבור מנות צמחוניות וטבעוניות שאתם רוצים להוסיף להן טעם ייחודי.
עם המתכון הנפלא הבא לציר עוף, אתם כבר לא תצטרכו להשתמש באבקה תעשייתית עם טעם תפל. תוכלו להעשיר בעזרתה מאכלים ותבשילים רבים וליהנות מטעמם וגם מהתגובות המחמיאות שתקבלו בזכותם.
לבשר בקר יש טעם נפלא וניתן להכין בעזרתו ציר שייתן דגש מיוחד לכל מאכל. הציר הזה מתאים להכנת תבשילים בשריים שונים וכל מאכל אחר שזקוק לחיזוק טעמים טבעי.
למנות ריזוטו, פסטות למיניהן ומאכלים רבים אחרים, ציר הדגים שמוצג במתכון הבא יעניק ניחוח ייחודי מהים, ויהפוך כל מנה לטעימה במיוחד.
הקונסומה נחשב למלך של צירי המרק בזכות הצלילות שלו וטעמיו העשירים שהופכים כל מנה לטעימה בצורה בלתי רגילה. הקונסומה, שמכינים עם ציר מוכן, הופך לצלול בזכות טריק קטן שבו מכניסים לסיר חלבוני ביצה שסופחים שומנים והופכים את המרק לצלול ובעל טעמים נפלאים. שפים רבים משתמשים בו להכנת מנות דגל מיוחדות, וכעת גם אתם תלמדו כיצד להכין את הציר הנפלא הזה.
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: