|
אם חשקה נפשכם בביס מושלם, אתם חייבים להכין פאי עוגיות אוראו עם גלידת חמאת בוטנים וסירופ שוקולד... |
![]() |
|
מה צריך? שמנת מתוקה, חלב מרוכז ממותק, תמצית וניל, עוגיות אוראו (מינימום 30), חמאה, חמאת בוטנים וסירופ שוקולד. |
![]() |
|
הכניסו כ-25 עוגיות אוראו למעבד מזון, או רסקו אותן בשקית ניילון אטומה עם מערוך, עד לקבלת פירורים. |
![]() |
|
פזרו את הפירורים על תחתית של תבנית פיירקס בינונית. |
![]() |
|
צקו שש כפות חמאה מומסת. |
![]() |
|
ערבבו את הפירורים והחמאה יחד עד לקבלת עיסה אחידה. |
![]() |
|
לחצו את העיסה לתחתית וצידי התבנית, עד לכיסוי מלא, עבה וצפוף. |
![]() |
|
הכניסו את התבנית למקפיא, כך שבסיס האוראו יתקשה. בינתיים הכינו את גלידת חמאת הבוטנים... |
![]() |
|
לקערה גדולה הוסיפו פחית של חלב מרוכז ממותק. |
![]() |
|
הוסיפו כפית תמצית וניל. |
![]() |
|
הוסיפו 1/2 כוס חמאת בוטנים וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה. |
![]() |
|
בקערת מיקסר, הקציפו שמנת מתוקה עד לקבלת קצף בהיר ותפוח. קפלו את הקצפת בעדינות לתוך תערובת חמאת הבוטנים. |
![]() |
|
הוציאו את תבנית האוראו מהמקפיא וצקו מחצית מהתערובת של גלידת חמאת הבוטנים על גבי בסיס האוראו. פזרו עם מרית בצורה אחידה. |
![]() |
|
קשטו את המרקם הלבן בציפוי של סירופ שוקולד. |
![]() |
|
הוסיפו מעל את תערובת הגלידה שנותרה וקשטו בציפוי נוסף של סירופ שוקולד. |
![]() |
|
פזרו מעל שברי עוגיות אוראו... |
![]() |
|
הכניסו להקפאה ל-6-8 שעות לפני הגשה. |
![]() |
|
בתאבון! |
![]() |
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: