header

מתכון לכריכוני פרמזן ואגס

אם אתם רוצים לשדרג את מנת הפתיחה הקלאסית שלכם, המתכון הבא יכול להפתיע את כל המוזמנים וישאיר רושם אצל כל אחד ואחת מהם. הטעם הנפלא והמראה האלגנטי ישאירו את הסועדים פעורי פה ויגרמו להם לאכול עוד ועוד מהמנה המופלאה הזו. 
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לכריכוני פרמזן ואגס מקור תמונה: thealmondeater
רכיבים לכריכונים:
בגט - 9 פרוסות (בעובי 2-3 ס"מ)
גבינת פרמזן - 9 פרוסות (טרייה, בעובי של כ-1 ס"מ)
אגסים - 2 (פרוסים)
אגוזים - 3 כפות (קצוצים גס)
שמיר - 1 כף (עלים טריים – לא חובה)
דבש - כ-2 כפות
אופן הכנת הכריכונים:
  1. חממו את התנור לטמפרטורה של 170 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
  2. הניחו את פרוסות הבגט בתבנית והניחו מעליהן את פרוסות גבינת הפרמזן.
  3. הכניסו לתנור ואפו כ-10 דקות לפני ההגשה.
  4. העבירו את פרוסות הבגט האפויות למגש או צלחת הגשה וסדרו מניפת אגסים מעל כל פרוסה, מעט אגוזים ונגיעות של דבש. אם בחרתם להשתמש בשמיר, הניחו חתיכה מעל כל פרוסה והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.