header

מתכון לחטיפי פלפל חריף וגבינות מוקרמות

מנות רבות במטבח הספרדי מכילות פלפל חלפיניו אשר מוסיף להן עקצוץ טעים במיוחד. במתכון שלפניכם, פלפל החלפיניו הוא מרכז המנה ואליו מצטרפות גבינות קשות ומתובלות שיוצרות את אחת ממנות הטאפס הטעימות והמיוחדות ביותר שיש.
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לחטיפי פלפל חריף וגבינות מוקרמות מקור תמונה: theviewfromgreatisland
רכיבים לפלפל הממולא:
פלפלים חריפים - 8 (גדולים, עדיפות לחלפיניו)
גבינת איבריקו - ½ כוס (מגוררת דק)
גבינת מנצ'גו - ½ כוס (מגוררת דק)
גבינת עיזים - ¼ כוס
זיתים - חופן (מגולענים וממולאים, קצוצים)
מיץ לימון - מ-1 לימון
גרידת לימון - מ-1 לימון
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הפלפל הממולא:
  1. חממו את התנור מראש לטמפרטורה של 180 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
  2. חצו את הפלפלים החריפים והוציאו לחלוטין את הזרעים והקרומים הלבנים בעזרת כף או כלי דומה.
  3. בקערה בינונית, ערבבו יחד גבינות, זיתים, מיץ לימון, גרידת לימון, מלח ופלפל.
  4. מלאו כל חצי פלפל בתערובת הגבינות והניחו בתבנית.
  5. הכניסו את התבנית לתנור ואפו במשך כ-15 דקות או עד לקבלת גוון חום-זהוב.
  6. הגישו חם או קר, מומלץ יחד עם רבע לימון.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.