אם אתם רוצים לשדרג את מנת הפתיחה הקלאסית שלכם, המתכון הבא יכול להפתיע את כל המוזמנים וישאיר רושם אצל כל אחד ואחת מהם. הטעם הנפלא והמראה האלגנטי ישאירו את הסועדים פעורי פה ויגרמו להם לאכול עוד ועוד מהמנה המופלאה הזו.
אופן הכנת הכריכונים:
-
חממו את התנור לטמפרטורה של 170 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
-
הניחו את פרוסות הבגט בתבנית והניחו מעליהן את פרוסות גבינת הפרמזן.
-
הכניסו לתנור ואפו כ-10 דקות לפני ההגשה.
-
העבירו את פרוסות הבגט האפויות למגש או צלחת הגשה וסדרו מניפת אגסים מעל כל פרוסה, מעט אגוזים ונגיעות של דבש. אם בחרתם להשתמש בשמיר, הניחו חתיכה מעל כל פרוסה והגישו חם.