חומוס הוא אחד המאכלים האהובים על כולם, ובמתכון הבא תוכלו ליהנות ממנו בצורה מיוחדת כאשר הוא משולב עם דפי טאקוס ומחית אבוקדו נימוחה.
אופן הכנת הטאקוס:
-
הכניסו את גרגירי החומוס לקערה ומעכו אותם קלות בעזרת מזלג.
-
הוסיפו לקערה עם החומוס קוביות עגבנייה, כוסברה קצוצה, פפריקה, מלח ופלפל לפי הטעם. ערבבו היטב.
-
הכניסו אבוקדו, לימון, ושום למעבד מזון וטחנו לקבלת מחית חלקה. הוסיפו את היוגורט, שמן הזית ומלח ופלפל לפי הטעם והפעילו שוב את המערבל.
-
בתוך כל טאקו קטן, שימו 1 עלה חסה, ⅛ מתכולת הקערה של החומוס, הוסיפו מעל מחית אבוקדו והגישו.