התיבול ההודי העשיר והארומטי משדרג את הקטשופ הרגיל לחוויה קולינרית מרתקת לבלוטות הטעם. השילוב של בצל מטוגן עם אבקת קארי יוצר עומק שמזכיר את המטבח ההודי המסורתי, אך עדיין שומר על הטעם האהוב והמוכר של הקטשופ הרגיל.
מרכיבים:
אופן ההכנה:
1. חממו במחבת קטנה את שמן הקנולה על אש בינונית.
2. הוסיפו למחבת את הבצל וטגנו עד שהוא משחים.
3. העבירו את הבצל, יחד עם הקטשופ ואבקת הקארי, למעבד מזון. הפעילו בפולסים עד שכל המרכיבים מתאחדים לרוטב.
גרסה מרעננת שמביאה כמה מהרכיבים של הקוקטייל האהוב לרוטב הקטשופ, ללא האלכוהול כמובן. החריפות של הטבסקו והחזרת בשילוב מלח הסלרי יוצרים טעם מורכב ומעניין שהולך נהדר עם צ'יפס תפוח אדמה או בטטה.
מרכיבים:
אופן ההכנה:
שלבו יחדיו את כל הרכיבים במעבד מזון והפעילו בפוסלים עד שנוצר רוטב.
אם אתם מעוניינים ברוטב פשוט יותר, אך עדיין משודרג, השילוב של קטשופ עם רוטב צ'ולולה החריף מביא את החום והטעם של המטבח המקסיקני בגרסה קצת יותר מוכרת.
מרכיבים:
אופן הכנה:
שלבו יחדיו את כל הרכיבים במעבד מזון והפעילו בפוסלים עד שנוצר רוטב.
הרוטב המיתולוגי של ההמבורגרים זוכה לגרסה ביתית משודרגת, השילוב של שלושת המרכיבים הקלאסיים – קטשופ, חרדל ומיונז – עם הטוויסט של מלפפונים חמוצים קצוצים, יוצר רוטב עשיר וטעים.
מרכיבים:
אופן ההכנה:
1. ערבבו עם מרית בקערה קטנה את הקטשופ, החרדל והמיונז עד שמתקבל רוטב אחיד.
2. הוסיפו את המלפפונים החמוצים וערבבו עד שהם פזורים באופן שווה ברוטב.
מפגש מושלם בין טעם מעושן, חריפות ורעננות. הצ'יפוטלה מביא עומק מעושן, בעוד שהליים מוסיף רעננות שמאזנת את החריפות ויוצרת הרמוניה של טעמים.
מרכיבים:
אופן ההכנה:
ערבלו יחדיו את כל המצרכים במעבד מזון או בלנדר עד לקבלת רוטב אחיד.
שדרוג יוקרתי לקטשופ הקלאסי. שמן הכמהין מוסיף ניחוח אדמתי ועשיר שהופך את הרוטב הפשוט למעדן גורמה אמיתי.
מרכיבים:
אופן ההכנה:
ערבבו בקערה את השמן עם הקטשופ עד שהם משתלבים היטב ליצירת רוטב.
אוהבים להרגיש את הטעם של הרוטב גם הרבה אחרי הביס? הבצל המקורמל, הסוכר החום ונגיעת העשן הנוזלי יוצרים רוטב עם אופי מובהק שמזכיר רוטב ברביקיו.
מרכיבים:
אופן ההכנה:
1. חממו את שמן הקנולה במחבת קטנה על אש בינונית.
2. הוסיפו למחבת את הבצל הקצוץ וטגנו עד שהוא משחים.
3. העבירו את הבצל, יחד עם הקטשופ, הסוכר החום והעשן הנוזלי, למעבד מזון, והפעילו בפולסים עד שכמעט ונוצרת מחית אחידה.
האיזון המושלם בין חמוץ למתוק. חומץ תפוחים מביא חמיצות רעננה, בעוד שהסוכר החום מעניק מתיקות עמוקה שמשתלבת נהדר עם הקטשופ.
מרכיבים:
אופן ההכנה:
ערבבו את כל הרכיבים בקערה בינונית עד שהם משתלבים היטב ליצירת רוטב.
שילוב מפתיע ומקורי. המתיקות העסיסית של הדובדבנים הטריים משתלבת באופן מושלם עם החריפות העדינה של הפלפל השחור, ויוצרת רוטב מיוחד שמתאים לעוף ורכיבים בשרים אחרים.
מרכיבים:
אופן ההכנה:
שלבו יחדיו את כל הרכיבים במעבד מזון, והפעילו בפוסלים עד שנוצר רוטב.
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: