בשביל להכין קיש מנצח צריך בסך הכל תחתית בצק, ביצים גבינות ותוספות אהובות - הכנת המאפים הנהדרים האלו דורשת רק את זה ויחסית מעט עבודה, אז אין שום סיבה לא להכין מנות שכאלה באופן קבוע. אך יש אנשים שחושבים שקיש הוא מאכל מורכב או משעמם, ויש גם כאלה שלא יכולים לאכול את הגרסאות הקלאסית של המנות האלו מסיבות כאלו ואחרות. אז לכל אותם אנשים, וגם למי שפשוט רוצה לשדרג את הארוחות שלו עם קיש חם ומעורר תיאבון, הכנו עבורכם את האוסף הבא. המשיכו לקרוא ותגלו כיצד להכין קיש ללא גלוטן, קיש עם שילובי ירקות נהדרים ואפילו קיש עם דגים. שיהיה בתיאבון!
רוב מנות הקיש שאכלתם בימי חייכם ודאי היו מבוססות על ירקות כאלו ואחרים, אך מתברר שאפשר להכין מאפה נפלא שכזה גם בעזרת דג הסלמון האהוב! ההכנה של מנה שכזאת פשוטה למדי וכל מה שצריך זה בצק עלים מוכן שאפשר לקנות בכל מכולת, מספר קטן של רכיבים ומעט מאוד עבודה. בעזרת רוטב חריף ומספר עשבי תיבול טעמו של הדג משודרג פי כמה וכמה, אז אל תתפלאו אם החברים ובני המשפחה שלכם יתאהבו בקיש הזה כבר מהביס הראשון!
עם הניחוחות הנפלאים שיתפשטו ברחבי הבית ויחד עם טעמיו הנהדרים, היו בטוחים שגם אלו שאינם רגישים לגלוטן ימהרו לבקש מכם את המתכון לקיש הפטריות ועלי הרוקט הבא. את טעמו של המילוי המועשר בגבינת עיזים, תשלימו עם מעטפת של בצק שקדים ביתי ופריך שיפתיע אתכם בקלות הרבה שבה תוכלו להכינו.
רוב האנשים לא אוהבים את טעמו של הבצל למרות שהם יודעים עד כמה שהוא בריא ומזין, אך אם מקרמלים אותו ומשלבים אותו עם גבינות עשירות ועשבי תיבול, כמעט ואין מי שיסרב לטעימה! שילוב נפלא שכזה תוכלו להשיג בעזרת מתכון הקיש הנפלא שלפניכם, שיגרום גם למתנגדי הבצל הגדולים ביותר ללקק את האצבעות והוא מומלץ בחום כמנה עיקרית או תוספת נהדרת לארוחות ערב חורפיות.
בפיצות, בפסטות, בלזניות ובשלל מאכלים אהובים אחרים, השילוב הקלאסי בין עגבניות זיתים וגבינות מוכיח את עצמו שוב ושוב כחוויה מנצחת לבלוטת הטעם שלנו. אם גם אתם חושבים ככה, אתם מוזמנים להכיר מתכון פשוט ומפתיע שיעזור לכם ליהנות מהטעם הזה בדרך חדשה, ולהכין קיש עגבניות וזיתים עשיר ונימוח. כל מה שצריך זה חצי שעה של עבודה, אפייה קצרה ואחר כך אפשר להתחיל לטרוף!
סביר להניח שאספרגוס הוא לא אורח קבוע על השולחן שלכם, אבל כנראה שזה פשוט כי אתם לא יודעים בכמה מנות טעימות ועשירות ניתן לשלב אותו. בזכות המתכון הבא לקיש אספרגוס וגבינות המצב הזה ישתנה, והירק הבריא הזה יהפוך לחלק מהמנה שכל בני המשפחה והאורחים שלכם יתחננו שתכינו באופן קבוע. אם תבחרו להשתמש בבצק מוכן מראש אפילו לא צריך לעבוד קשה, אז קדימה למטבח ולעבודה!
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: